Loading
Loading
December 01

[Sheraton Saigon] – Daily Lunch Buffet at Saigon Café Restaurant

12/01/2022, 12:00 PM - 12/31/2022, 02:30 PM

Về sự kiện này

Buffet trưa tại nhà hàng Saigon Café

Cùng dành khoảng thời gian quý báu để cùng họp mặt cùng người thân và bạn bè trong không gian ấm cúng và thoáng đãng của nhà hàng Saigon Café với nhiều ánh sáng tự nhiên và ngắm nhìn đường phố Sài Gòn yên bình.

Thực đơn trưa cuối tuần mang đến hàng loạt món ngon tự chọn đặc sắc với các loại tinh hoa ẩm thực địa phương với các loại hải sản tươi sống, các món nướng hấp dẫn và quầy tráng miệng phong phú.

Là một trong những nhà hàng buffet hàng đầu tại Sài Gòn, Saigon Café mang đến trải nghiệm ẩm thực đa dạng và đánh thức mọi giác quan của thực khách với chất lượng hảo hạng, không gian rộng rãi, bày trí tinh tế và phong cách phục vụ chuyên nghiệp.

-----------------------------------------

Daily Lunch Buffet at Saigon Café Restaurant

Spend time with your friends and family over a hearty lunch buffet in Saigon Café’s intimate and vast space that is filled with natural light, opening up great views to the tranquil city streets of Saigon.

Saigon Café Restaurant’s Sunday lunch buffet presents a tantalizing feast with great selections of local delights, featuring fresh seafood, grilled dishes and an indulging collection of desserts.

Renowed as one of the leading buffet restaurants of the city, Saigon Café Restaurant presents great diversities in culinary offerings, delivering a feast for all senses with premium food quality in a vast and delicately furbished space, accompanied by professional service manners.

Chi tiết sự kiện

Sự kiện đã kết thúc

Tổ chức bởi

Tester_2
Xem thông tin

Ngày và Giờ

12/01/2022, 12:00 PM - 12/31/2022, 02:30 PM

Địa điểm

Vietnam, Hồ Chí Minh

Quận 1, Bến Nghé